0

О нама

Ми смо мало породично газдинство и првенствено се бавимо пчеларством.

Овом интересантном привредном делатношћу смо почели да се бавимо 2006. године. Рад у природи са овим фасцинатним инсектима нас је навео да проширимо пчелињак и почнемо озбиљније да се бавимо пчеларством.

У савремено доба индустријски и хемијски прерађених производа постоје многа питања, потешкоће и недоумице у начину препознавања и проналаска правих и природних производа. Мед, који треба бити искључиво природни пчелињи производ, постаје све више предмет "лажирања". Под називом “МЕД” на тржишту можете пронаћи много производа које је произвела људска рука, а не пчеле.

Шта је мед, који је састав, које су врсте меда, како препознати неквалитетан мед, начин употребе, како се пакује и чува, лековита својства, лечење медом су разлог настанка организације "Медарија Јечменић". Наша мисија је едукација, производња и продаја правог пчелињег меда који је потребан како за лечење, тако и за правилну и здраву свакодневну исхрану!

Медарија нуди 100% проверени чисти мед које су произвеле искључиво пчеле које биле на квалитетним и врхунским испашама.

Продају меда ћемо нудити само у одређеним временским периодима и у ограниченим количинама, а из разлога што проноси меда одређене врсте искључиво зависе од временских услова и локација на којима су пчеле стациониране.